Jurat 2016


 

rafa1

Rafa Badia

 

Fotògraf, editor gràfic i professor de fotografia.

Llicenciat en Ciències de la Informació, branca d’imatge, per la Universitat Complutense de Madrid, el 1987.

Ha estat col·laborador com a redactor i fotògraf d’El País, secció de viatges, entre 1988 i 1995. Com a editor gràfic s’ha especialitzat, entre 1991 i 2006, en revistes de viatges com Altaïr, Descobrir Catalunya o National Geographic, a més de les guies de viatges d’El País-Aguilar.

Professor especialitzat en discursos narratius i fotoreportatge, des de 2002 ha impartit docència a la Universitat Autònoma de Barcelona, el CITM de la Universitat Politècnica de Catalunya, l’Institut d´Estudis Fotogràfics de Catalunya, l’escola RUIDO. Actualment imparteix classes a Grisart com a professor titular des de 2012.

Membre fundador del col·lectiu de fotografia urbana “Calle 35”. Autor de dos llibres que combinen fotografia de carrer i poesia: A Barcelona (ed. Arola, 2009) i Barcelona Blues (ed. Grisart Media, 2015).

 


amanda1

Amanda Vich Fluxà

 

Llicenciada en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Estudià el postgrau en Direcció, Gestió d’Empreses i Plataformes Culturals a la Universitat Pompeu Fabra i el postgrau d’Anàlisi d’Art Contemporani per la Universitat de Barcelona. Apassionada per la fotografia i per fer fotografies, ha estudiat a l’escola El Observatorio els cursos anuals Llenguatge Fotogràfic II i Fotografia Documental d’Autor.

Exdirectora de l’Espai Mallorca, comissària d’exposicions d’art i fotografia. Directora de continguts  a Utopia Photo Market i coordinadora i assessora de continguts del Festival Formentera Fotogràfica.


alvaro1

Álvaro Laiz

 

Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Pontifícia de Salamanca, la fotografia documental és per a ell una eina amb la qual reflexionar sobre la dicotomia natura i cultura, i els processos de resistència i transformació que provoca.

Les seves fotografies han estat publicades en mitjans com Forbes, Washington Post, National Geographic o New York Times, col·labora amb organitzacions com MSF, Creu Roja o World Vision. En els seus projectes personals ha comptat amb el suport de museus i fundacions com la Magnum Foundation, Idees Tap, FCAYC o el MUSAC.

Entre d’altres reconeixements, els seus treballs han rebut el Premi Fotovisura 2015, la medalla d’Or al China International Photographic Art Exhibition o el premi Revela. El 2014 el British Journal of Photography el va destacar com un dels fotògrafs emergents del panorama internacional.

Anuncis
%d bloggers like this: